Brolægning af alle typer belægning

✓ kvalitetsbevidst og detaljeorienteret

✓ mange års erfaring

✓ udfører specialopgaver

Læs mere30 34 60 07

brolægger med fokus på kvalietet

Hos Henneberg’s Entreprenør v/Christian Henneberg løser jeg alt inden for brolægning i Varde, Esbjerg, Henne Strand og omegn. Jeg har mange års erfaring og et væld af succesrige projekter bag mig, hvor jeg har hjulpet kvalitetsbevidste kunder med at få lagt helt ny belægning. Mine kunder er både private og erhverv.

Jeg har arbejdet med alle former for belægningsarbejde og besider således den ekspertise, der skal til for at udføre arbejdet, således at resultatet både er æstetisk smukt og langtidsholdbart.

Grundig og erfaren brolægning i høj kvalitet

Som erfaren brolægger udfører jeg alt fra små specialopgaver til store maskinbelægningsopgaver med moderne udstyr. Fra terrasser og indkørsler til pladser og veje. Har du et forestående projekt eller opgave, hvor der skal en flot flisebelægning til, er jeg klar med brolægning i høj kvalitet til gode priser.

Jeg fører et bredt sortiment af sten og fliser og kan bestille et endnu bredere udvalg hjem til konkurrencedygtige priser samt give dig et godt tilbud på lægning af fliser og lægning af brosten. Hvad koster brolægning? Det afhænger meget af typen af belægning samt hvor stort et areal der er tale om.

Få et godt tilbud på lægning af fliser

Skal du have lagt fliser i indkørslen eller et andet sted, tilbyder jeg professionel brolægning med forskellige typer belægninger. Vil du have rådgivning om valg af sten, er du altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere.

Du kan ringe til mig på telefon 30 34 60 07 eller skrive til mig på info@he-entreprise.dk.​

Kvalitet hele vejen rundt

Vi gør meget for at sikre en høj kvalitet i det brolægningsarbejde vi laver for vores kunder. Vi sørger altid for at sikre at opgaven bliver udført efter kundens ønsker og en god dialog.