Kloakservice ved nybyggeri og reparationer

✓ kvalitetsbevidst og detaljeorienteret

✓ mange års erfaring

✓ udfører specialopgaver

Læs mere30 34 60 07

Bliv ringet op

Kloakarbejde ved Henneberg´s entreprenør

Hos Henneberg’s Entreprenør v/Christian Henneberg tilbyder jeg professionel kloakservice i Varde, Esbjerg og Henne Strand. Er du ved at bygge nyt hus, eller har du et ældre hus, hvor kloakkerne skal efterses? Jeg har stor erfaring med alle former for kloakservice såsom kloakrensning, TV-inspektion og reparation af kloakrør og vandledninger.

Jeg har tilknyttet en autoriseret kloakmester, så jeg er i stand til at udføre alle former for kloakarbejde ved anlæg og byggeri. Er der behov for nye afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet, kan jeg således udføre arbejdet og tilbyde ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav.

Professionel kloakservice med fokus på kvalitet

Mangler du en professionel fagspecialist til grundig og effektiv kloakservice, er jeg den rette til opgaven. Jeg løser alle typer opgaver – og naturligvis også mindre opgaver som nedsivningsanlæg og rensning af kloakanlæg samt tv-inspektioner for at afsløre og udbedre brud på kloaknettet.

Har du akut behov for billig kloakservice, står jeg til rådighed og kan træde til, når du har behov for min ekspertise. Det kan være i forbindelse med tilstoppede kloakker og afløb eller ødelagte vandledninger, der skal repareres.

Oplever du problemer med kloakker eller afløb, så kontakt mig omgående, så jeg kan se på sagen.

Kontakt mig for grundig kloakrensning og service

Vil du høre mere om kloakservice, priser eller have rådgivning? Jeg er her for at hjælpe, hvorfor du er mere end velkommen til at tage kontakt til mig, når du mangler en kompetent ekspert.

Du kan kontakte mig ganske uforpligtende på telefon 30 34 60 07eller skrive til mig på info@he-entreprise.dk, så skal jeg nok hjælpe dig.

Kvalitet og kontrol

Vi sørger altid for at det arbejder vi udfører har en høj kvalitet og vi gør meget ud af at alt er som det skal være ved at kontrollere det arbejde vi laver og dette er med til at sikre en høj standard på det arbejde du får udført hos os.