Betonarbejde og støbeopgaver udføres

✓ kvalitetsbevidst og detaljeorienteret

✓ mange års erfaring

✓ udfører specialopgaver

Læs mere30 34 60 07

Bliv ringet op

Betonarbejde ved Henneberg´s entreprenør

Henneberg´s Entreprenør v/Christian Henneberg udfører betonarbejde og støbeopgaver for industrielle og offentlige bygherrer.

En ordentligt betonarbejde stiller store krav til de faglige færdigheder. Med Henneberg´s Entreprenør v/Christian Henneberg som samarbejdspartner er du garanteret entreprenørarbejde, hvor kvaliteten er i top.

Vores kompetencer omfatter betonarbejder i alle afskygninger. Fra punktfundamenter, terrændæk og etablering af nye kældre til gulve, vægge og trapper.

Vi løser også opgaver, hvor præfabrikerede betonelementer som altangange og terrasser skal monteres.

Ring til os for at høre mere om, hvilke opgaver vi løser.​

Professionel Støbearbejde med fokus på kvalitet

Når vi udfører et stykke betonarbejde, har vi altid fokus på at levere et godt og solidt stykke arbejde.

 

Kontakt mig for grundig støbearbejde og service

Skal du have lavet et nyt fundament, fx til sommerhus eller et skur, så kan vi hjælpe. Vi laver alle former for støbearbejde og har stor erfaring igennem flere veludførte projekter.

Du kan kontakte mig ganske uforpligtende på telefon 30 34 60 07eller skrive til mig på info@he-entreprise.dk, så skal jeg nok hjælpe dig.

Kvalitet og kontrol ved støbearbejde

Det stiller store krav til en støber, når der skal laves et fundament eller en anden støbeopgave, som skal holde i mange år – Vi kan hjælpe jer med at udføre jeres støbeopgave om det er ny kælder, gulve eller fundamenter – Så står vi klar til at løse opgaven.